Δείτε παρακάτω
back to top
a

Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας

  /  Νέα - Ανακοινώσεις   /  Έναρξη 34ου σεμιναρίου φωτογραφίας αρχαρίων

Ο Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας διοργανώνει και φέτος το σεμινάριο “Εισαγωγή στην καλλιτεχνική φωτογραφία για νέους και νέες φωτογράφους”.

Το σεμινάριο καθιερώθηκε το 1986 και απευθύνεται σε άτομα που έχουν λίγη ή καθόλου εμπειρία στη φωτογραφία. Διαρκεί οκτώ μήνες, από τον Οκτώβριο έως τον Μάιο κάθε έτους. Σχεδιάζεται και υλοποιείται εθελοντικά από τα μέλη του Φωτογραφικού Ομίλου και προσκεκλημένους φωτογράφους.

Κάθε Τετάρτη, 19:00-21:00, συναντιόμαστε στο πρώην 1ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας στη χερσόνησο της Παναγίας (Ιουστινιανού 3). Κάθε δεύτερη Κυριακή πραγματοποιούνται εξορμήσεις σε κοντινές περιοχές για να εξασκηθούμε πρακτικά.

Το πρόγραμμα αποτελείται από δύο ενότητες: η πρώτη ενότητα (Οκτώβριος-Ιανουάριος) περιλαμβάνει εξοικείωση με τις τεχνικές και την τεχνολογία της φωτογραφίας. Στη δεύτερη ενότητα (Φεβρουάριος-Μάιος) θα γνωρίσετε τις αρχές της καλλιτεχνικής φωτογραφίας και το έργο μεγάλων φωτογράφων αναπτύσσοντας παράλληλα την προσωπική δημιουργική σας έκφραση.

Στο τελευταίο μέρος, θα συμμετέχετε στη διοργάνωση ομαδικής έκθεσης, όπου θα παρουσιάζεται το αποτέλεσμα του σεμιναρίου, γνωρίζοντας όλα τα στάδια για την υλοποίησή της.

Όσοι και όσες ολοκληρώνουν με επιτυχία τον κύκλο μαθημάτων, λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης και έχουν το δικαίωμα να εγγραφούν στα τακτικά μέλη του Ομίλου.

Για να εγγραφείτε, επισκεφτείτε τον σύνδεσμο: https://bit.ly/34o_seminario έως τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024.

Κόστος σεμιναρίου 100€. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Η ημερομηνία της πρώτης ενημερωτικής συνάντησης θα ανακοινωθεί τον Οκτώβριο.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 6940667550 ή 6932669168.