Είστε εδώ:Δραστηριότητες»Σεμινάρια»Σεμινάριο φωτογραφίας για μαθητές Β', Γ' Γυμνασίου, Α' και Β' Λυκείου

Σεμινάριο φωτογραφίας για μαθητές Β', Γ' Γυμνασίου, Α' και Β' Λυκείου

Από το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014 ξεκίνησαν τα μαθήματα του «μαθητικού» σεμιναρίου φωτογραφίας που διοργάνωσε ο Όμιλος και τα οποία διήρκησαν 6 εβδομάδες (έως 29 Μαρτίου 2014). Τα μαθήματα πραγματοποιήθηκαν στο πολιτιστικό κέντρο «Πυθαγόρας» και σε αυτά συμμετείχαν συνολικά 32 μαθητές (τάξεων Β’ και Γ’ Γυμνασίου και Α’ και Β’ Λυκείου).

Στις προθέσεις του Φωτογραφικού Ομίλου ήταν να μάθουν τα παιδιά τις βασικές αρχές της τέχνης της φωτογραφίας, εμπλουτίζοντας μ' αυτό τον τρόπο τόσο το γνωστικό όσο και το καλλιτεχνικό τους πεδίο.

Την εισήγηση των μαθημάτων επιμελήθηκαν μέλη του Φωτογραφικού Ομίλου τα οποία διαθέτουν επαρκή διδακτική εμπειρία στον ευρύτερο χώρο της Εκπαίδευσης. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους: Νέλλη Βασιλειάδου, Νατάσα Βιολιτζή, Κώστα Γεωργιάδη, Παναγιώτη Λαγό, Βάλια Λειβαδίτου, Γιώτα Τριανταφυλλίδου και Σοφία Φάκα.

Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο ήταν 15 ευρώ για κάθε συμμετέχοντα, στο οποίο περιλαμβάνονταν τα έξοδα εκτύπωσης φωτογραφιών, οι οποίες προορίζονταν για την εκδήλωση-έκθεση που πραγματοποιήθηκε μετά το τέλος των μαθημάτων, καθώς και η απόκτηση του επετειακού φωτογραφικού λευκώματος που εξέδωσε ο Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας με αφορμή την συμπλήρωση των 30 χρόνων λειτουργίας του.

Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα

Ενημερωση

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Προβολή ταινίας μικρού μήκους "KYKLOS"

25-03-2016 Νέα του Ομίλου

Προβολή ταινίας μικρού μήκους "KYKLOS"

Τη Δευτέρα 28 Μαρτίου στις 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Πυθαγόρας, στη μεγάλη αίθουσα στο ισόγειο...

Περισσότερα...

Χριστούγεννα 2015: "Φως, Παιδί, Χαρά, Μουσική"

24-11-2015 Νέα του Ομίλου

Χριστούγεννα 2015: "Φως, Παιδί, Χαρά, Μουσική"

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Καβάλας προσκαλεί...

Περισσότερα...

26o Σεμινάριο Φωτογραφίας για Αρχάριους - Εγγραφές

31-08-2015 Νέα του Ομίλου

26o Σεμινάριο Φωτογραφίας για Αρχάριους - Εγγραφές

Το σεμινάριο για αρχάριους - ερασιτέχνες φωτογράφους που διοργανώνει ο Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας επιστρέφει.Οι εγγραφές...

Περισσότερα...

Σύνδεση ή Εγγραφή