Είστε εδώ:Δραστηριότητες»Σεμινάρια»25ο σεμινάριο φωτογραφίας για αρχάριους ερασιτέχνες φωτογράφους

25ο σεμινάριο φωτογραφίας για αρχάριους ερασιτέχνες φωτογράφους

Από τις 4 έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκαν οι εγγραφές για το 25ο σεμινάριο αρχαρίων ερασιτεχνών φωτογράφων. Ενδιαφέρον εκδήλωσαν συνολικά 78 άτομα, κάτι που οδήγησε στο σχηματισμό δύο τμημάτων.

Το πρόγραμμα διήρκησε 9 μήνες (Οκτώβριος 2014 – Ιούνιος 2015) και σχεδιάστηκε από αρμόδια και υπεύθυνα στελέχη του Φωτογραφικού Ομίλου με βάση τη μακροχρόνια εμπειρία και εξειδίκευσή τους στο αντικείμενο του προγράμματος. Συγκεκριμένα, τα στελέχη που συμμετείχαν είναι τα ακόλουθα: ο Γιώργος Χάσπαρης ως υπεύθυνος-εισηγητής του σεμιναρίου, οι Τάσος Ζωίδης, Κώστας Καρακατσάνης, Πρόδρομος Αποστολίδης, Νέλλη Βασιλειάδου, Αλέξανδρος Μανούσος, Βαγγέλης Φέρελης, Βάλια Λειβαδίτου και Μαρία Καλογιώργη ως εισηγητές και οι Τάσος Λάιος και Σοφία Φάκα ως υπεύθυνοι των εκδρομών.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνταν κάθε Τετάρτη απόγευμα από τις 19:00 έως τις 21:00 στο πολιτιστικό κέντρο του κτιρίου «Πυθαγόρας», ενώ το συνολικό κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο ήταν εκατό ευρώ.

Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα

Ενημερωση

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Προβολή ταινίας μικρού μήκους "KYKLOS"

25-03-2016 Νέα του Ομίλου

Προβολή ταινίας μικρού μήκους "KYKLOS"

Τη Δευτέρα 28 Μαρτίου στις 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Πυθαγόρας, στη μεγάλη αίθουσα στο ισόγειο...

Περισσότερα...

Χριστούγεννα 2015: "Φως, Παιδί, Χαρά, Μουσική"

24-11-2015 Νέα του Ομίλου

Χριστούγεννα 2015: "Φως, Παιδί, Χαρά, Μουσική"

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Καβάλας προσκαλεί...

Περισσότερα...

26o Σεμινάριο Φωτογραφίας για Αρχάριους - Εγγραφές

31-08-2015 Νέα του Ομίλου

26o Σεμινάριο Φωτογραφίας για Αρχάριους - Εγγραφές

Το σεμινάριο για αρχάριους - ερασιτέχνες φωτογράφους που διοργανώνει ο Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας επιστρέφει.Οι εγγραφές...

Περισσότερα...

Σύνδεση ή Εγγραφή